Dingsen du både vil elske og hate

Sliter du å stå opp om morgenen? Slumrer du når klokka ringer, og ender opp med å forsove deg? Eller har du barn som aldri klarer å stå opp?

Fortvil ikke. Dette er vekkeklokken som garantert får deg og barna til å reise seg fra sengen om morgenen.

Vekkerklokken som stikker av

22-042-h_1

Virkeligheten er brutal. Du må stå opp om morgenen. Sånn er livet. Likevel er det mange mennesker som syns dette er vanskelig. Ikke bare vanskelig, men sårt, tung, smertefult, ja… for noen er det å stå opp et rene helvete!

Clocky vekkerklokke kommer ikke til å gjøre livet noe bedre. Men at du står opp. Det garanterer den deg.

Som andre vekkerklokker står den på nattbordet, men når alarmen ringer hopper den ned fra nattbordet og ruller av gårde mens alarmen piper.

Den eneste måten alarmen kan skrus av på, er ved å gå ut av sengen og fange Clocky.

Enten du føler et behov for den selv, eller tenker at det hadde vært deilig om barna kom seg opp på egenhånd – da er dette vekkerklokken for deg.

At det er gøy å løpe etter den med et morgentrøtt tyne? Nei. Men den sørger for at du aldri mer vil komme for sent på jobb eller skole.

Her finner du klokken du både vil elske og hate

En redning i hverdagen

Er du usikker på om denne vekkerklokken faktisk virker, vil disse tilbakemeldingene fra brukerne av Clocky overbevise deg:

– Verdens beste vekkerklokke! Jeg slet med å komme opp av senga før. Da var det lillebroren min som vekte meg. Da jeg i høst flyttet på hybel hadde jeg funnet ut at han måtte ringe meg hver morgen for å få meg opp av senga, men så fikk jeg øye på Clocky. Jeg kjøpte den, og nå ringer ikke broren min. Den er fantastisk!

– For en herlig vekkerklokke! Etter jeg fikk denne til jul har jeg aldri kommet for sent til skolen.

– Før slet jeg ekstremt mye med å stå opp. Jeg hadde også en tendens til å få omtrent 6 timer søvn, som førte til at jeg har forsovet meg mye og det har også ført til mye stress på morgenen. Nå har jeg hatt Clocky i to år omtrent, og jeg har forsovet meg noen ganger, men det har jo da ofte vært når jeg har glemt å sette på alarmen på Clocky.. Den er veldig irriterende, så jeg bruker den kun til viktige ting, som skole og reising. Den har ekstremt høy lyd, og du VÅKNER garantert.. 

– Siden jeg anskaffet meg denne klokken, har jeg kommet meg opp hver bidige morgen. Den er litt irriterende i grunn. Derfor får den meg til og sprette opp fra den gode varme dynen får å skru den av, og den kalde luften som treffer meg får meg til og våkne…, hilsen en 17 år gammel gutt som vanligvis er treig opp om morgenen.

Her får du tak i vekkerklokken

LES OGSÅ